Phonsex dengan bf waktu malam stim


Aku pun melangkah ke dalam dengan berdebar-debar maklumlah first time ke rumah boss. Aku terus selesaikan pakaian aku dan terus keluar untuk ke pejabat tanah. Az (nama timangan Hazlina) aku dapat tau bahawa suaminya sudah pon berkahwin empat. Sekejap saja zakar Faris mula menegang dan mengeras.

Berderau darahku melihat Susan yang menungguku di pintu. Dalam kereta aku terus berfikir mengenai tawaran Az nak ikut aku ke JB. Faris yang masih tidur bergerak perlahan seolah diulit mimpi.

Lepas SPM aku pun buat kerja part-time si buah syarikat sementara nak tunggu result keluar. Dia ni memang cun dan bodynya memang menarik tambah-tambah lagi dia suka pakai yang sexy-sexy. Bersama Dato Hafiz Az mendapat seorang cahaya mata lelaki yang berumur 2 tahun setengah. Suatu hari apabila aku pulang kerumah selepas selesai kuliah lebih kurang pukul 5pm, ku lihat Yaya sedang termenung, aku lihat mukanya masam saja. Read the rest of this entry » Melewati malam yang sudah hampir ke dinihari, aku tersedar dari lena kepuasan aku. Terlihat diwajahnya raut kepuasan apabila nafsu keghairahan yang terbendung selama hampir 2 minggu terlepas juga akhirnya di zakar Faris. Lelaki hebat yang sekian lama bersama ku malah pernah hampir 10 kali bersama dengan perempuan lain yang ku kenali bertiga di atas katil. Walaupun pemikiran kami begitu terbuka menerima keadaan sedemikian, namun hormat antara satu sama lain amat penting.

Namanya Susan Tan dan sudah berkahwin tapi belum ada anak lagi. Rumah Kak Nah ini mempunyai tiga bilik, satu bilik Kak Nah punya, bilik kedua untuk Angah dan Yaya dan bilik kecil di bahagian belakang dekat dengan bilik mandi itulah disewakan kepada aku. ‘Okeylah Yaya, abang masuk bilik dulu dan ingat kalau masalah tu tak boleh diselesaikan, jumpalah orang yang berpengalaman macam abang ni’ sambil bangun berjalan menuju ke bilik aku dibahagian dapur. Namun peluang sebegini sudah tentu aku dan Faris takkan lepaskan begitu saja. Yang pernah bersama Faris dan lelaki lain bertiga di ranjang permainan seks. Samada dengan 2 lelaki atau dengan 2 perempuan, telah banyak yang aku lalui bersama Faris, suami ku.

Kerja yang ditawarkan pada kami agak berlainan dari apa yang kami lakukan sebelum ini, tapi daripada tak ada kerja,dan ada anak, kami terima. Perkara begini memang selalu berlaku dan selalunya Mr. Saya betul betul panik, tapi saya beranikan diri saya. John dan nasib saya baik kerana waktu itu anak saya dah tidur. John memeluk saya dari belakang dan terus mencium tengkok saya. Kemudian dimintanya saya naik ke katil, lalu saya naik dan baring diatas tilam yang sabelum ini memang saya tahu keadaannya kerana saya yang mengemaskan bilik Mr.