dil raj vedeos - Sex ibu melayu 18


sex ibu melayu 18-24

Satu hari aku disuruh menghantar fail kerumah Susan yang sedang bercuti. So bila dia tau laki dia nikah lain, dia pun minta cerai. Az sering jugak datang kat rumah aku kalau dia ada masa lapang. Semuanya telah terbuang jauh sewaktu memulakan aktiviti ini dulu.

Aku pun pergilah naik teksi kerumah Susan yang terletak di kawasan ekslusif di KL. “Husband I pegi oversea , urusan business dia laa.. Memang benar tak tau no telepon Az sebab aku memang tak pernah amik tau. Setelah selesai semua urusan di pejabat tanah, aku terus ke kedai makan. Kami berbual panjang mengenai rancangan Az nak ke JB dan tempat tinggal nanti. Read the rest of this entry » Hazlina adalah isteri ketiga Dato Hafiz, seorang peniaga yang boleh dikatakan sebagai seorang jutawan jugalah. Berbalik pada Hazlina tadi dia ni orangnya memang cantik. Ntah dari keturunan mana datangnya aku pon tak tau lah. Semuanya tersimpan rapi dalam kotak ingatan aku dan Faris serta semua rahsia disimpan begitu cermat agar tidak terbongkar walau pada sesiapa pun.

Susan datang dengan segelas air dan duduk disebelah ku. Aku teruskan lagi menjilat dan mengulum kepala zakar Faris. Kadang2 tu, Faris akan tersentak dan terjaga apabila aku mengigit manja kepala zakarnya.

Aku merasa gementar dan naik stim sebab bau perfume Susan yang sungguh menggoda. Seketika kemudian zakarnya semakin keras dan berdenyut2 ku rasakan. Dengan zakar yang menegang itulah, dia akan bangun dan menuju ke bilik air untuk mandi.

Batang aku berada dalam tekak si Jem dan aku terus mouth fuck Jem sampai susah Jem nak bernafas. Selepas kencing aku panggil Jem dan suruh dia hisap batang aku sampai bersih. Bermacam-macam idea di kepala otak aku membayangkan apa yg aku nak buat pada bohsia sekor ni! So aku just bersiram ngan air pancut dua tiga minit jek lepastu aku lap.